Nieuws


Even bijpraten... - zondag 14 februari 2016

Sorry, 
 
En toen stopte onze pinautomaat ermee, halverwege de zaterdagochtend voor Valentijn. Na 3 uur was daar gelukkig een monteur die een nieuwe pin kwam installeren.  Iedereen die even ergens anders ging pinnen of later terug is geweest om te betalen heel erg bedankt. Ook al was er begrip voor de situatie, wij vonden het ontzettend vervelend en daarom nogmaals onze excuses. 
 
Info 
 
De valentijnsweek was super.  Lekker druk, veel bestellingen en natuurlijk kregen we het eerste deel van de nieuwe collectie van Riviera Maison binnen.  Helaas door logistieke problemen wel 2 dagen later dan normaal maar dat maakte  jullie niet uit. De run op nieuwe artikelen was er niet minder om. De RM classic vase M is al uitverkocht en van de L hebben we er nog eentje. Ook de Favorite Tea kopjes zijn al op. Andere hardlopers zijn de With love flower vase/card Holder en de pretty little flower vase.  Komende week krijgen we nog veel meer nieuwe collectie binnen. Ook zullen dan de webshop orders  ( die nu nog niet compleet zijn ) z.s.m. worden verzonden. Zodra we de nieuwe levering binnen hebben zullen wij dit op Facebook melden.
 
Bedankt...
 
Voor alle leuke mailtjes, reacties en berichtjes welke wij afgelopen week weer mochten ontvangen. Het is altijd fijn om complimenten en bedankjes te krijgen. Bijvoorbeeld voor onze directe leveringen, de kwaliteit van onze bloemen en het snelle antwoorden op vragen via facebook. Bestellen of reserveren via social media is bij ons dan ook geen enkel probleem.
 
Middels deze nieuwsbrief  hebben wij jullie even bijgepraat en we wensen iedereen een mooie week toe! 
 
Team "NANA" Groen-Wonen 
Fred, Annette, Debby, Yolanda, Natascha en Rick 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >